До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Супермодель Карлі Клосс уперше стала мамою

У жовтні 2020 року стало відомо про вагітність американської супермоделі й "ангела" Victoria's Secret Карлі Клосс. Сьогодні ж, 15 березня, топмодель народила свого первістка. Щасливою ​​новиною поділився чоловік Карлі, Джошуа Кушнер. У своєму Instagram-акаунті він опублікував перший знімок новонародженого малюка зі зворушливим підписом: "Ласкаво просимо у світ". Більше ніяких подробиць про народження дитини поки немає. Інформації про ім’я й стать дитини новоспечені батьки поки не розголошують.

Карлі Клосс і Джошуа Кушнер зустрічалися впродовж семи років, перш ніж одружитися. Влітку 2018 року пара заручилася, а за три місяці влаштувала весільну церемонію, на яку було запрошено 80 найближчих родичів і друзів. Наречена вбралася в ніжну сукню А-силуету Christian Dior, яку на замовлення спеціально для неї пошила Марія Грація К’юрі. Однак на цьому святкування не закінчилося. За рік Карлі й Джошуа організували велику вечірку для друзів у Вайомінгу й гучно відзначили річницю шлюбу.

Реклама
Весілля Карлі Клосс і Джошуа Кушнера


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.