До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяна листівка королівської сім'ї Монако

Слідом за Британською королівською сім'єю правляче подружжя Монако вітає всіх з Різдвом та Новим роком. Традиційно на фотокартці зображена вся королівська сім'я – принц Монако Альбер II і княгиня Шарлен з їхніми дітьми-близнюками Габріеллою і Жаком на тлі прикрашеної новорічної ялинки. Вітання оформлене на трьох мовах і має такий зміст: "Нехай Різдвяні свята наповнять ваш будинок радістю, серце любов'ю, а життя усмішками! З Різдвом і Новим роком!"

Різдвяна листівка королівської сім'ї Монако

На різдвяній листівці княгиня Шарлен позує у довгій червоній сукні, а принц Альбер II – в брючному костюмі приглушеного оливкового кольору з нагрудною хустинкою в тон сукні дружини. Маленька принцеса Габріелла нагадує миле янголя у білій сукні, в той час як її брат-близнюк Жак схожий на справжнього джентльмена в костюмі, що складається з брюк, жилетки і білої сорочки. У кадр також потрапила одна з улюблених собак принцеси Шарлен. Фотограф листівки Ванесса фон Ціцевіц, яка зробила ще один знімок для святкової листівки: милий портрет близнюків Габріелли і Жака.

Портрет Габріелли і Жака
Різдвяна листівка королівської сім'ї Монако

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.