До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші фото з весілля тенісиста Рафаеля Надаля

Тенісист Рафаель Надаль, який зараз займає другий рядок у загальносвітовому рейтингу, 19 жовтня одружився зі своєю давньою коханою Марією Францискою Перелло. Церемонію вінчання молодята, які зустрічалися 12 років, провели на Майорці в будівлі фортеці Sa Fortaleza.

Перші весільні фото Рафаеля Надаля і Марії Перелло

Вже наступного дня пара поділилася в соціальних мережах першими кадрами, зробленими на тлі моря і гір. Наречена вибрала природний і ніжний образ – мереживну сукню від іспанського бренду Rosa Clara, яку доповнила легкою укладкою і букетом конвалій. Наречений вибрав сірий фрак Brunello Cucinelli.

Реклама
Перші весільні фото Рафаеля Надаля і Марії Перелло

Дизайнерка барселонського бренду розповіла іспанському Vogue деталі створення цього образу: "Це вбрання з декольте і довгими рукавами натхненне епохою ар-деко та поєднує графічні елементи і квіткові мотиви. Воно виконане з французького мережива і прикрашене ручною вишивкою. Спідницю при цьому ми залишили максимально простою, але придумали до неї знімну накладку. Завершила образ фата з натурального шовку".

Ескіз першої весільної сукні Марії Перелло

Довірила Марія Франциска Перелло команді Rosa Clara і створення другого весільного образу. Він уже був не таким класичним і традиційним: у ньому не лише відмовилися від рукавів, а й відкрили спину, тому силует вдався підкреслено витонченим. Ця сукня пошита з французького мережива шантильї і додатково розшита дрібним розсипом каменів, які надають вбранню особливого сяйва.

Ескіз другої весільної сукні Марії Перелло

До речі, шанувальники Перелло вже порівняли її друге вбрання з однією з весільних суконь Меган Маркл, яка для святкової вечері також відкрила плечі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.