До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові фото весільної сукні Карлі Клосс

Рівно рік тому, 18 жовтня, супермодель Карлі Клосс і венчурний інвестор Джошуа Кушнер обмінялися клятвами кохання і вірності та офіційно стали чоловіком і дружиною. Пара провела закрите святкування на 80 гостей в Нью-Йорку, а сама наречена вибрала для відповідальної події мереживну сукню Dior, яку створила на спеціальне замовлення дизайнерка Марія Грація К'юрі.

Карлі Клосс у сукні Dior

Сьогодні, з нагоди першої річниці весілля, Карлі поділилася новими світлинами свого весільного образу, на створення якого знадобилося 700 годин роботи. Супермодель відображена на фотографіях у білосніжній сукні А-силуету з ажурними рукавами і м'яким V-подібним викотом. Голову Карлі прикрасила легка довга фата. "Коли я була маленькою, мені завжди подобалася ідея про казкове весілля, але я ніколи не думала, що у мене буде таке" – розповідає Клосс.

Реклама
Карлі Клосс і Джошуа Кушнер

Супермодель також поділилася зворушливим відео, що показує етапи створення весільної сукні і справжні емоції Карлі в цей момент. На відео Клосс від щирого серця дякує Марії Грації К'юрі за втілення її мрії в реальність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.