До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пам'яті Олени Чернової – незмінного видавця Vogue UA

12 січня пішла в засвіти видавчиня Vogue UA Олена Чернова. Їй був лише 51 рік.

Олена Чернова

Завдяки таланту Олени, її енергії та завзятості в Україні з'явився Vogue UA, який незабаром став яскравою зіркою у великій родині Condé Nast. З моменту запуску проєкту до останніх днів життя Олена була в курсі найдрібніших деталей, пильнувала всі редакційні процеси – і водночас уміла бачити велике на відстані, що допомагало нам бути найсильнішим виданням України. Вона по-справжньому цінувала бренд Vogue, не боялася мріяти з розмахом – і вміла втілювати мрії в життя.

Реклама

Найсміливіші проєкти та найгучніші ініціативи нашого журналу – від щорічних артномерів до виставок і міжнародних конференцій – реалізовані завдяки її управлінським талантам. Водночас для команди Vogue UA Олена ніколи не була просто керівницею – завжди лишалася наставницею та справжнім другом, вірила у своїх співробітників і була готова на будь-які творчі авантюри.

Вона як ніхто вміла приймати виклики і нескінченно генерувала нові ідеї. Із запалом віддавалася роботі, і ми часто цитували її легендарну фразу: "Колеги, я у відпустці, тому завтра відповідатиму в месенджерах із затримкою на пару годин".

Олена мала незламну волю і жагу до життя. Завдяки їй команда Vogue UA не тільки пережила карантин, але й вийшла з нього сильнішою та згуртованішою. Ні кризи, ні пандемія, ні великі зміни – ніщо не могло позбавити Олену звичної усмішки та життєлюбності. Вона була людиною, яка завжди готова взяти на себе відповідальність і вивести своїх людей зі шторму.

Вона часто ставила команді завдання, які здавалися нереалістичними. Іноді — фантастичними та супергеройськими. І лише підбиваючи підсумки року, ми щоразу дивувалися: змогли, досягли та перевиконали. Без її невгамовної енергії це було б неможливо. Разом із нею ми завжди знали, що можемо більше.

Її таланти не вичерпувалися управлінським даром; вона була яскравою і теплою людиною, цінувала сім'ю, колег, друзів. Любила подорожі, мистецтво, нові враження.

Олена була сповнена планів: "Ви ж знаєте, інакше мені нудно". Сьогодні нам важко повірити, що кілька придуманих нею гучних і красивих проєктів реалізовуватимемо вже без неї. Але енергія Олени, життєві уроки, які вона щодня давала, назавжди з нами.

У Олени залишилися донька й чоловік. Команда Vogue UA передає слова підтримки родині, яка зараз переживає цю втрату. Ми по-справжньому любили та поважали нашу видавчиню. І нескінченно вдячні за талант, креативність і теплоту, якими вона так щедро ділилася з нами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.