До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вогонь в очах: інтерв'ю з Ясмін Мендес

Promotion

Контракти з найкращими агентствами Європи, співпраця з топовими фотографами, робота зі знаменитими дизайнерами – Ясмін Мендес впевнено підкорює модний світ. Модель розповіла Vogue UA про успіх в fashion-індустрії, натхнення і особистий стиль.

Реклама
Ясмін Мендес
Про моделінг

Найвагомішим моментом в кар'єрі стало підписання контракту з моїм першим модельним агентством в 17 років, яке було в Москві. З тих пір я була фінансово незалежною і навчилася серйозно ставитись до кожного вибору. Зараз я згадую це як якусь пригоду в моєму житті, що дала мені сильний поштовх.

У моделінгу дуже важливо вірити в себе. Віра – сильна річ, яка може занести тебе дуже далеко. Також не варто забувати, що ім'я та репутація заробляються роками і це насправді велика праця. Перш за все, в цій справі потрібно бути дуже витривалим і терплячим.

Про натхнення

У будь-якій справі, щоб досягти успіху, потрібно занурювати себе в оточення, що надихає. Для мене велике задоволення займатися творчістю в будь-яких її проявах. А так як кар'єра моделі передбачає фотозйомки, де ти повинна бути в різних образах, то я сприймаю весь процес як ціле мистецтво і по-справжньому отримую задоволення від цього.

Ясмін Мендес
Про найбільш пам'ятні зйомки

Мабуть, я ніколи не забуду зйомку в Арабських Еміратах. Влітку, коли на вулиці температура піднімається до 50 градусів, ми поїхали в пустелю знімати кампейн для магазину одягу. Для зйомки привезли машину Mercedes G-class, яка з часом почала йти під пісок. Проблема в тому, що до заходу нам потрібно було її якось відкопати, бо далі настає повна темрява, і в такий час доби залишатися в пустелі небезпечно. Мені було дуже страшно: в машину не сісти, всі намагалися її відкопати. Загалом, все закінчилося добре, але з тих пір я не велика любителька сафарі.

Про стиль

Я можу сказати, що я знаю свою справу і впевнена в собі, але я намагаюся не давати поради з приводу стилю, якщо мене про це не питають. Адже це дуже індивідуально, у кожної людини свій стиль, який допомагає їй виражатися як особистості.

Я люблю експериментувати із зовнішнім виглядом, з волосся і до шнурівок на кросівках. В одязі я віддаю перевагу жіночності і класиці. Спочатку вибираю річ, а вже потім дивлюся на бренд. Мені можуть сподобатись і джинси Zara, і топ Gucci. Але якщо дивитися, яких брендів найбільше в моєму гардеробі, то це однозначно Gucci, Louis Vuitton і Chanel. Gucci подобається своєю яскравістю і добре підходить для повсякденних образів, те ж саме можу сказати і про LV. Chanel – це класика для важливих заходів.

Ясмін Мендес
Про красу

Перш за все, краса – це впевненість у собі, чарівність, доглянутість і манери. Коли у дівчини вогонь в очах – вона притягує. Тому я обожнюю 1980-і. Це була епоха супермоделей, коли дівчата були справжніми, натуральними, не схожими одна на одну. У той час у кожної моделі була яскраво виражена індивідуальність, про них хотілося дізнаватися більше. Іноді шкодую, що не народилася в цю епоху.

Про мрії і плани

Мрії – це рушійна сила в нашому житті. Всі мрії, які у мене були в дитинстві, – я вже втілила в життя. Зараз же з'явилися нові, більш глобальні. Напевно, це стосується бізнесу в майбутньому, але поки не хочеться все розголошувати. На наступний рік у мене дуже багато планів і амбіцій. І хочеться все встигнути, зробити вчасно. У планах попрацювати з європейськими та американськими виданнями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.