До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове фото принца Джорджа з нагоди його дня народження

Сьогодні, 22 липня, принц Джордж відзначає свій день народження — старшому синові Кейт Міддлтон і принца Вільяма, і майбутньому спадкоємцеві британського престолу виповнилося 8 років. З нагоди цієї події королівська сім’я поділилася новою світлиною Джорджа. За традицією святковий знімок зробила герцогиня Кембриджська, яка, як відомо, захоплюється фотографією. Кейт закарбувала сина в їхньому заміському будинку в Норфолку, після чого знімок з’явився в офіційному Instagram-акаунті герцогів Кембриджських.

На новому фото принц Джордж позує в смугастій футболці поло John Lewis і темно-синіх шортах, сидячи на капоті автомобіля Land Rover Defender, який належав його прадідові принцу Філіпу. Багато хто вирішив, що в такий спосіб Кейт і Вільям хотіли ще раз вшанувати його пам’ять. На знімку старший син герцогів Кембриджських широко усміхається, а в підписі до світлини зазначено: "Завтра виповнюється 8 років!", оскільки фото було опубліковано напередодні свята. Нагадаємо, що раніше Кейт і Вільям також поділилися знімками своїх молодших дітей з нагоди їхніх днів народжень: у квітні принцу Луї виповнилося три роки, а в травні принцеса Шарлотта відзначила своє шестиріччя.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.