До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове фото принца Луї з нагоди його дня народження

23 квітня молодшому синові Кейт Міддлтон і принца Вільяма виповнилося три роки. За зворушливою сімейною традицією герцоги Кембриджські поділилися новою світлиною сина, яку зробила його мати. На фото іменинник сидить на велосипеді в блакитних шортах, сорочці й синьому светрі з рюкзаком за плечима й широко усміхається.

Принц Луї

Знімок іменинника зроблено в Кенсінгтонському палаці 21 квітня напередодні першого дня навчання принца Луї в дитячому садку Willcocks Nursery School у Південному Кенсінгтоні, який відвідувала його сестра, принцеса Шарлотта. Отримані Шарлоттою там знання влаштували батьків, тож вони сміливо віддали туди й Луї. Що стосується старшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма, принца Джорджа, то він навчався в Монтессорі Вестакр, оскільки молода сім’я на той період жила в Норфолку. Нині Джордж і Шарлотта ходять до приватної початкової школи Thomas's Battersea.

Реклама


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.