До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 широких бежевих штанів у стилі Кейт Міддлтон

Штани вільного крою — великий весняний тренд. Подібні штани вже раніше вдягали Кендалл Дженнер, Розі-Гантінгтон Вайтлі і Дженніфер Лоуренс, а тепер і герцогиня Кембриджська. Кейт, що приєдналася до принца Вільяма в його королівському турне Шотландією, з’явилася в бежевих широких штанах з високою талією під час офіційного візиту на Оркнейські острови. Нюдовий топ у рубчик і пальто Massimo Dutti такого ж нейтрального відтінку доповнили королівський образ. До свого дипломатичного вбрання Кейт додала барвистий картатий шарф на знак подяки до країни, що приймає візит.

Кейт Міддлтон

Цього сезону весна-літо 2021 широкі штани стали особливо популярні на модних подіумах. Ми їх бачили в колекціях багатьох брендів. Louis Vuitton і The Row представили вільні штани з високою талією та зі шкіряними ременями до них. Vogue.ua зібрав 10 прикладів широких штанів у стилі Кейт Міддлтон.

Реклама

<b>брюки широкие беж предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.