До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягатися після 50: модні поради Сінді Кроуфорд

Супермоделі Сінді Кроуфорд 20 лютого виповнилося 56 років, а її приклад доводить, що цифри в паспорті нічого не означають і за правильного ставлення до себе будь-яка жінка в будь-якому віці може мати чудовий вигляд. При цьому Кроуфорд не намагається мати надто модний чи молодий вигляд, а лише вибирає вбрання, яке підкреслює її переваги. Vogue.ua уважно розглянув світлини супермоделі й розгадав усі її модні секрети.

Сінді Кроуфорд у рекламній кампанії Balmain весна-літо 2016
Сукня-футляр

У модельному бізнесі Кроуфорд з 16 років. За цей час вона прикрасила кілька сотень обкладинок провідних модних видань і вже незліченну кількість разів виходила на подіум. Цей колосальний досвід дав їй можливість попрацювати з найкращими професіоналами індустрії й за допомогою їхніх порад грамотно вибудувати свій гардероб – без надмірностей, але й без зайвої строгості. Так, однією з його основ є сукня-футляр. Попри ідеальні ноги, Кроуфорд віддає перевагу сукням трохи нижче коліна. Серед її фаворитів – монохромні вбрання з різноманітним поєднанням чорного і білого. Якщо вона вибирає колір, то найчастіше це буде один чистий відтінок – цитриновий, червоний або синій.

Човники

Зріст Сінді Кроуфорд – 177 сантиметрів, але вона все одно любить туфлі на високих тонких підборах і одягає їх практично завжди. Найчастіше її вибір припадає на класичні човники, що візуально подовжують ноги. У питаннях вибору кольору обмежень у Кроуфорд ніяких немає – від світло-бежевих до золотих або неоново-малинових.

Жакети

Гардероб Сінді Кроуфорд також важко уявити без жакетів з підкресленою лінією плеча, помітною фурнітурою та ідеальним кроєм. Серед її фаворитів – жакети Balmain, які вона носить у парі з вузькими шкіряними штанами та босоніжками на тонких шпильках. Подібний набір популярний серед моделей всіх мастей і вікових груп, але на відміну від юних дівчат, Кроуфорд має в цьому одязі по-справжньому елегантний та сексуальний вигляд.

Джинси-кльош

Неформальні світлини Сінді Кроуфорд доводять, що вона любить і вміє носити джинси-кльош, які демонструють її фігуру ще вигідніше. Поєднує вона джинси з такими ж базовими речами – трикотажними топами, шкіряними косухами або вже згаданими жакетами.

Комбінезон

Практично весь гардероб Сінді Кроуфорд підкреслює її тонку талію. Це роблять і комбінезони, якими вона часто замінює вечірні сукні на червоних доріжках. Один з найбільш вдалих прикладів – чорно-білий комбінезон Emanuel Ungaro, який Кроуфорд вибрала для азійської прем'єри фільму "Госпіталь у небі".

Джинсова сорочка

Карл Лагерфельд якось сказав, що в Сінді Кроуфорд поєднуються класична краса і образ "дівчини мрії кожного американця". Супермодель підтверджує його слова здатністю мати вигляд дівчини з сусіднього двору і принцеси водночас. Улюблені всіма американцями речі, зокрема, джинсову широку сорочку вона носить настільки просто і елегантно, що з неї обов'язково варто брати приклад.

Маленька чорна сукня

Сінді Кроуфорд практично неможливо побачити в речах ефектних і зухвалих. Для урочистих приводів і багатьох публічних заходів вона часто вибирає маленьке чорне плаття, так своїм прикладом доводить, що все-таки воно має бути в шафі в кожної жінки, і не одне.

Читайте також:

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.