До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Амаль Клуні вагітна

Схоже, що бебі-бум у зіркових сім’ях триває. Нині з’явилися чутки про те, що Амаль Клуні знову вагітна. Як стверджують джерела, у пари має з’явитися на світ не один, а відразу два малюки, і знову близнята. "Кажуть, що Амаль перебуває на першому триместрі вагітності. Її живіт вже починає рости, тому досить скоро про це дізнається весь світ", — розповідає джерело.

Амаль і Джордж Клуні

Радісною звісткою зіркова пара вже встигла поділитися зі своїми близькими друзями під час вечері неподалік від їхньої вілли на озері Комо, де вони зараз відпочивають. "Джордж і Амаль справді мріяли про це. Але в їхньому віці не було ніяких гарантій, тож вони дуже бентежаться. Джордж відкрито говорив про те, що хоче більше дітей, тому було б ідеально, якби в них народилося відразу двоє", — розповів інсайдер. Нагадаємо, що Джордж і Амаль одружилися 27 вересня 2014 року у Венеції, пара виховує чотирирічних близнюків Еллу й Александра.

Амаль і Джордж Клуні

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.