До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еволюція стилю Хлої Севіньї

Минулого тижня американська актриса Хлоя Севіньї стала мамою — через кілька днів вона опублікувала фото первістка Вані Севіньї Маковича в себе в Instagram. 45-річна Хлоя — одна з найвідважніших героїнь світських хронік, а тепер готується стати ще й наймоднішою мамою планети.

Хлоя Севиньи в ресторане Dish of Salt, Нью-Йорк, 2002
Хлоя Севиньи в ресторане Dish of Salt, Нью-Йорк, 2002

Реклама

Севіньї починала акторську кар’єру в "Дітках" Гармоні Коріна. Проблемне кіно про проблемних підлітків стало культовим, а сама Хлоя поряд з Вайноною Райдер і Анджеліною Джолі стала відомою героїнею втраченого покоління 90-х. Відтоді актриса зберегла смак до ризикових картин. Вона з’явилася в "Гуммо" того ж Коріна, "Хлопці не плачуть" Кімберлі Пірс, "Догвіллі" і "Мандерлеї" Ларса фон Трієра.

<b>Хлоя Севиньи 1992-2004</b>

Таку ж безстрашність Хлоя виявляє у виборі вбрань: короткі сукні Proenza Schouler і Miu Miu для звичайного життя зірки, сексуальні вбрання кінодіви (Mugler) і мрійливі сукні німфи до підлоги (Gucci) на червону доріжку кінофестивалів і модні вечірки. Хто ще в Голлівуді вміє так переконливо обігравати складно скроєні сукні з оголеними плечима із шовкового жакарду JW Anderson або пейзанські сукні з піни мережива Simone Rocha? Завдяки чуттю на ексцентричне вбрання й умінню абсолютно безтурботно його носити Хлоя Севіньї мало не тридцять років тримає статус найкрутішої cool girl Америки. Схоже, материнство в цій ролі абсолютно не буде їй на заваді.

<b>Хлоя Севиль 2006-2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.