До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Демна Гвасалія покидає Vetements

Грузинський дизайнер Демна Гвасалія залишає посаду креативного директора Vetements.

Демна Гвасалія

"Vetements завжди був колективом, що об'єднує творчі уми. Ми продовжимо розширювати межі з повагою до кодексу і цінностей бренду, підтримуватимемо креативність і справжні таланти, – сказав брат Демни, Гурам Гвасалія, співзасновник і генеральний директор цюріхського модного Дому. – Те, чого Демна досяг за останні кілька років, – ключова глава в історії Vetements. Ми дуже вдячні йому за внесок у розвиток Дому".

Реклама

За інформацією WWD, Демна Гвасалія продовжить роботу на посаді креативного директора Balenciaga і представить колекцію весна-літо 2020 в Парижі 29 вересня. Крім того, дизайнер натякнув, чим ще планує займатися: за його словами, він покидає Vetements, аби "переслідувати нові проєкти".

Vetements весна-літо 2018

"Талант Демни і його бачення моди були основою постійного успіху Vetements. Він зробив видатний внесок у спадщину компанії і в створення кодів бренду", – йдеться в заяві.

Зі свого боку дизайнер сказав: "Я створив Vetements, бо мені було нудно в моді, і, незважаючи ні на що, мода змінилася назавжди з тих пір, як з'явилися Vetements. Це відкрило нові двері для багатьох. Тому я відчуваю, що виконав свою місію концептуалізму і дизайнерського новатора в розвитку цього виняткового бренду. Vetements перетворилися на компанію, яка може примножити свою творчу спадщину і вписати в неї нову главу самостійно".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.