До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про Мію Реган — нову дівчину Ромео Бекхема

Якщо ви ще не підписані на Мію Реган, також відому як @mimimoocher в Instagram, почніть прямо зараз. 18-річна дівчина є уособленням вінтажного британського стилю нового покоління, а її стрічка в Instagram — еталон самовираження покоління Z. Крім того, Мія Реган — нова кохана Ромео Бекхема. На сторінці дівчини багато спільних селфі із сином Вікторії й Девіда Бекхемів, проте завдяки її самозневажливому креативу вона є висхідною зіркою сама по собі. Мія публікує на власній сторінці все, що викликає захват покоління Z — від улюблених акаунтів Depop і застосунків, які вона використовує для створення фотоколажів, до ритуалів догляду за собою і подкастів, які допомагають їй пережити карантин. Vogue познайомився з Мією Реган через Zoom у день її народження й зібрав головні факти про нову дівчину Ромео Бекхема.

Міа Реган

З днем ​​народження, Міа! Велика Британія перебуває в умовах суворої ізоляції, але ми чули, що ти не занепадаєш духом і створюєш ефектні б’юті-образи, щоб відзначити цю подію?

Реклама

Я вирішила зосередитися на образі, який називаю "м’який гламур". Головний акцент роблю на блискучих тінях, закручених віях і кількох ефектних сережках-кільцях. Мені подобається поєднувати прикраси, використовуючи вироби Safsafu, Camille Brinch і Beepy Bella. Якщо матиму всього п’ять хвилин, щоб створити гарний образ, то нанесу димчасті тіні й візьму бальзам Dr Pawpaw. Я ношу його із собою, хоч куди йду, тому що це універсальний продукт.

А як щодо модного настрою на день народження?

Я завжди ношу мішкуватий одяг, тому у свято заміняю його вузьким, блискучим вінтажним топом, яскравими широкими штанами й кросівками Eytys Grand Prix, у яких майже живу. До того ж Eytys добре купувати на розпродажі.

Міа Реган і Ромео Бекхем

Якщо говорити про стокові речі, то ти є своєрідною музою апсайклінгу. За якими акаунтами на Depop маємо стежити прямо зараз?

Я почала використовувати Depop порівняно недавно, оскільки зазвичай губилася під час навігації по ньому. Моя порада: знайдіть гарного продавця — для мене це Lois 1XBLUE, яка робить неймовірні речі з футбольних шарфів — і подивіться, на кого він підписаний.

Я використовую застосунки, щоб стежити за багатьма брендами, які оновлюють одяг, і щоразу, коли знаходжу багатонадійного дизайнера, то запитую, чи має він Depop. Багато хто з найкращих фахівців щойно закінчив університет і це один зі способів підтримати його платформу. Зверніть увагу на дивовижний молодий лейбл Crysanthou, який друкує дизайни на екологічно чистій бавовні та збирається запустити акаунт на Depop.

Міа Реган

Хто тебе надихає у світі моди?

Мене завжди надихала Вів’єн Вествуд як прихильниця сталого розвитку й шанувальниця хаотичного стилю водночас. Мені також подобається стиль британської реперки Лави ла Рю — вона є однією із засновників @ NiNE8COLLECTIVE на Depop, які фарбують одяг, розривають його та щось створюють нове. Такі дизайнери, як Жан-Поль Готьє, — ще одне величезне джерело натхнення, особливо на TikTok, де легко помітити його вплив на багатьох молодих креативників, які використовують клаптеве шиття та апсайклінг за допомогою інноваційних способів. Я також люблю дивитися модні покази, особливо культові моменти на показах Jacquemus.

Як зробити власний Instagram творчим простором?

Я знімаю всі свої світлини на плівку. Спершу моїм улюбленим застосунком для створення колажів був Microsoft Word, оскільки в ньому дуже просто вносити зміни. Коли дізналася, що в моїй школі є підписка на Adobe Photoshop, це була зовсім інша річ. Нині багато експериментую, до того ж мені подобаються ефекти в застосунку Glitché.

Міа Реган

Якими молодими фотографами найбільше захоплюєшся?

Мені подобаються роботи Шарні Осборн за її кіноефекти, а також роботи фотографа Дена Голла, який знімає на плівку за допомогою камери старої школи.

Який з фільмів став для тебе найяскравішим за період локдауну?

Нещодавно подивилася "Приховані фігури", який оповідає про чорношкірих жінок-математиків, які працювали в НАСА під час космічних перегонів і стикнулися з дискримінацією за ознакою раси й статі. Всі мають це подивитися.

Як щодо подкастів?

Я слухаю The New York Times '1619 і шоу Рубі Ферн "Дочка барахольника", у якому йдеться про стійкість і відповідальність у світі моди. Ще вона має справді гарний акаунт у Depop. Нещодавно ми разом зняли серію про те, як носити одяг наших мам, і вона порекомендувала прекрасну книгу "Як розлучитися зі швидкою модою" авторства Лорен Браво.

Міа Реган

Що ти робиш, коли тобі потрібен диджитал-детокс?

Я граю в нетбол з дитинства, але під час ізоляції, коли не мала змоги тренуватися, щоранку намагалася кататися на велосипеді або гуляти. Ще люблю йогу.

Маєш якісь щоденні ритуали краси?

Щоб вивчити власну шкіру, потрібно багато часу. Я шукаю чисті формули без запаху й нещодавно виявила креми з вітаміном С, які змінили правила гри. Зрештою, завжди використовую протисонцевий крем, щоб захистити своє обличчя.

Яке в тебе рішення щодо стилю на 2021 рік?

У міру можливості варто підтримувати невеликі незалежні бренди, оскільки багато хто зазнав економічних труднощів.

Якби Vogue міг телепортувати тебе в будь-який ресторан світу на святкову вечерю, де б ти хотіла опинитися? І що замовила б?

Я б охоче повернулася в Balagan Paris в одну мить під запальну музику і неймовірну їжу, і я замовила б усе меню.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.