До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слід знати про Маргарет Квеллі – героїню лютневої обкладинки Vogue UA

Героїнею лютневого номера Vogue UA стала молода зірка Маргарет Квеллі – акторка, яка привабила до себе увагу після виходу кінострічки Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". Розповідаємо, що потрібно знати про цю талановиту дівчину.

Маргарет Квеллі і Бред Пітт у фільмі "Одного разу в Голлівуді"

Кіно Квентіна Тарантіно наповнене цікавими діалогами, посиланнями на різні фільми, надмірним насильством і майже непристойною наявністю великих планів ніг. Те, що режисер є фут-фетишистом – відомий факт, безпосередньо тому, що босі ноги на екрані можна побачити в кожній його стрічці – від "Кримінального чтива" до "Безславних виродків". Остання стрічка "Одного разу в Голлівуді" не стала винятком. Одна з найбільш пам'ятних сцен у фільмі – поїздка на автівці, в якій одна з найбільш спокусливих членів "Сім'ї", Кицька (Маргарет Квеллі), вперла свої ступні в лобове скло, поки каскадер Кліфф (Бред Пітт) погодився підвезти її додому. З того моменту світ почав божеволіти від цієї дівчини.

Реклама
Маргарет Квеллі і Джеймс Франко у фільмі "Пало-Альто"

Народжена у родині відомої акторки Енді Макдавелл, як не дивно, Маргарет не прагнула стати акторкою. Вона мріяла про кар'єру професійної танцюристки, тому присвятила значну частину своєї юності балетним танцям, залишила домівку в 14 років, щоб навчатися в Школі мистецтв Університету Північної Кароліни. Пізніше вона пройшла стажування в Американському театрі балету і навчалася в Професійній дитячій школі Нью-Йорка. Та у 16 років вирішила покинути танці. Щоб залишитися в Нью-Йорку, Квеллі почала працювати моделлю і незабаром підписала контракт з IMG. До слова, її таланти стали в нагоді в цій сфері. 2016 року вона стала головною героїнею рекламного ролика Спайка Джонза для KENZO World.

Взагалі модельний дебют Маргарет трапився ще 2011 року на Тижні моди в Нью-Йорку для шоу Alberta Ferretti. Вона також ходила під час Тижня моди в Парижі під час сезону весна-літо 2012 для Valentino і Chanel. Квеллі з'являлася у Vogue, W, Teen Vogue, Vanity Fair і Nylon. Також вона з'явилася в кампанії Ralph Lauren 2016 року, знятій Стівеном Майзелем. Зараз у неї підписаний контракт з IMG Models і Uno Models Barcelona.

<b>МаргаретКуэлли_Show</b>

У жовтні 2019 року сталася ще одна її важлива перемога – рекламна кампанія Celine під назвою Portrait of an Actress, зняв яку креативний директор бренду Еді Сліман.

Маргарет Квеллі в рекламній кампанії Celine

Вперше на великому екрані акторка з'явилася 2013 року у фільмі Джиа Копполи "Пало-Альто" разом з Еммою Робертс, знятому за оповіданням Джеймса Франка. Наступна її роль стала вже головною в серіалі HBO "Покидьки".

Маргарет Квеллі в серіалі "Покидьки"

А далі кар'єра молодої акторки стрімко пішла вгору: комедія Шейна Блека "Круті чуваки" 2016 року з Расселом Кроу і Раяном Гослінгом, того ж року вона приєдналася до акторського складу стрічки "Зникнення Сідні Голла". Уже 2017 року Квеллі знялася в екранізації культової манги "Зошити смерті".

Маргарет Квеллі в серіалі "Фоссі/Вердон"

Прорив стався через два роки завдяки ролі акторки і танцівниці Енн Рейнкінг у мінісеріалі FX "Фоссі/Вердон", за яку вона отримала номінацію на премію "Еммі" в категорії "Найкраща акторка другого плану". А тоді вона з'явилася у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" і здобула світову славу.

Маргарет Квеллі і Бред Пітт у фільмі "Одного разу в Голлівуді"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.