До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не сумуємо: як К’яра Ферраньї проводить карантин у Мілані

Італійці показують чудовий приклад — як не сумувати у важкі часи. Кілька днів тому мережею розлетілися відео про те, як життєрадісні італійці співають душевні пісні на балконі для своїх сусідів і підтримують загальний дух під час карантину. Так, відома фешн-блогерка К’яра Ферраньї, родом з Мілану, і її чоловік, репер Fedez, вирішили приєднатися до ініціативи та організували сцену на власному балконі. Музикант виконав для сусідів кілька своїх хітів, а К’яра опублікувала флешмоб на своїй Instagram-сторінці.

"Я вдячна. За те, що я здорова й оточена частиною моєї родини під час цієї ізоляції. Я сумую за батьками й сестрами, але я дуже рада, що мої син і чоловік поруч зі мною 24 години на добу. Раджу всім тим, кому пощастило так само, як і мені зараз, дорожити цим часом і сповнити його митями, які ви запам’ятаєте назавжди. Всім тим, хто сумує за коханими, — будьте сильними, тримайтеся й уявіть, яку радість ви відчуєте, коли все це закінчиться. Навіть у таку дивну пору насолоджуйтеся нею і здобудьте із цього всього науку для наступного етапу вашого життя. Складіть список того, чого вам бракує, і ніколи більше не приймайте це як належне. Життя після коронавірусу стане зовсім іншим для всіх нас, і я не можу дочекатися того моменту, коли побачу все іншими очима", — поділилася своєю думкою про карантин К’яра Ферраньї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.