До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блейк Лайвлі і Раян Рейнольдс пожертвували $ 1 млн на боротьбу з коронавірусом

Блейк Лайвлі і Раян Рейнольдс щорічно жертвують кошти на доброчинність. Торік вони віддали близько двох мільйонів у Центр захисту прав дітей іммігрантів, а тепер стало відомо, що зіркова пара зробила пожертвування в розмірі мільйона доларів, щоб підтримати людей під час коронавірусу. Блейк і Раян перерахували гроші двом некомерційним організаціям: Feeding America і Food Banks Canada. Про це пара повідомила на своїх сторінках в Instragram.

Блейк Лайвлі й Раян Рейнольдс

"Коронавірус жахливо вплинув на літніх людей і людей з низькими прибутками. Ми з Блейк жертвуємо мільйон доларів у ці дві організації. Їм потрібна ваша допомога. І якщо ви можете допомогти, зробіть це", — закликав усіх Раян Рейнольдс. Тим часом Блейк Лайвлі додала, що, всупереч потребі вимушеної ізоляції, під час епідемії коронавірусу можна й далі підтримувати зв’язок з іншими людьми завдяки Facetime або Skype. "Пам’ятайте про любов, яка допоможе нам пройти через це, попри всі труднощі. Всі ми можемо зробити щось одне для одного, навіть якщо для цього просто потрібно бути вдома", — написала Лайвлі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.