До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майстер перевтілень: найяскравіші рекламні кампанії Джіджі Хадід

23 роки сьогодні виповнюється топ-моделі Джіджі Хадід, яка всього за кілька років зуміла cтворити успішну кар'єру і закохати в себе мільйони шанувальників. Тільки в Instagram-акаунті за кожним її кроком стежать майже 40 мільйонів підписників, а отримати таку армію фанатів мріє не один модний бренд.

Джіджі Хадід

Мало хто знає, але вперше Хадід спробувала себе в ролі моделі ще у два роки Пол Марчіано з Guess вибрав дівчину з ляльковою зовнішністю для зйомки лінії Baby Guess. Через 12 років саме з цього бренду почалася вже серйозна кар'єра Хадід. Потім були зйомки для кількох журналів і Tom Ford, але справжній прорив стався 2015-го, коли 20-річна Джіджі Хадід потрапила на сторінки календаря Pirelli той випуск став останнім в звичному для всіх форматі з напівоголеними дівчатами.

Реклама
Джіджі Хадід для календаря Pirelli

Потім кар'єра каліфорнійки почала розвиватися всім на заздрість зйомки для Fendi і Max Mara, статус б'юті-посла Maybelline, участь в шоу Victoria's Secret, спільні колекції з Томом Хілфігером і любов головного редактора американського Vogue Анни Вінтур, яка вже не раз запрошувала Хадід прикрасити обкладинку її журналу.

Джіджі Хадід на подіумі шоу Victoria's Secret 2016

Vogue.ua вибрав найбільш пам'ятні рекламні кампанії за участю іменинниці, які підтверджують, що майстерність перевтілення вона опанувала сповна.

<b>GigiHadidCampaignsAll</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.