До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чи вдасться Беллі Хадід стати Керрі Бредшоу свого часу

Белла Хадід продовжує доводити, що її стиль не просто так називають культовим, тому Vogue вирішив переглянути архіви Getty Images з фотографіями моделі і відстежити закономірності його формування. З часу свого першого офіційного виходу на благодійному гала-концерті 2010 року Белла відвідала більше 1517 заходів (і це без тих, яких немає в фотобанку) і її сфотографували понад 20 000 разів. Що найдивовижніше? З 404 сторінок фотографій понад три чверті – знімки папараці, і на кожній вона в новому образі. Від Лос-Анджелеса до Нью-Йорка, на виході з дому, готелю, модного показу чи квартири свого хлопця – Белла Хадід ніколи не з'являється двічі в одному і тому ж одязі. Зовсім як Керрі Бредшоу.

Белла, як героїня серіалу "Секс і місто", експериментує, грається зі стилями та аксесуарами. Керрі воліла дизайнерські образи, а Белла вибирає вінтажні вбрання тих же дизайнерів. Більше того, якщо взяти до уваги любов Белли до 1990-х, то фактично обидві ікони носять одяг однієї епохи.

Реклама

Але на цьому порівняння закінчуються. Стиль Хадід залишається все ж більш сексуальним, винахідливим і, за сучасними стандартами, більш стильним. Мамині джинси, вінтажні моделі Dior часу Гальяно, Helmut Lang, Jean Paul Gaultier, спідня білизна, стильні сонцезахисні окуляри, божевільні кросівки, зібране волосся. Може, Белла Хадід просто ностальгує за славними дев'яностими? Ймовірно, вона була замолода, щоб одягатися, як героїні фільмів "Безтолкові" або "Бар "Бридкий койот" (на момент їх випуску вона мала рік чи два), але тепер вона надолужує згаяне.

<b>Белла Кэрри</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.