До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шик і блиск: святковий дрес-код на кожен день

Блискучі лелітки та екстравагантне пір'я – святковий дрес-код стає новою уніформою головних модниць світу.​

Тиждень моди в Мілані

Забувши на певний час про утилітарний шик, армія героїнь міжнародних streetstyle-звітів озброїлася кольчугами з блискучих леліток. У пріоритеті – забарвлення дорогоцінних металів і каменів: срібло, золото, рубін. Переливчасті на сонці водолазки, брюки та спідниці на високій талії мають такий вигляд, ніби відлиті з рідкого металу.

Реклама
Fashion-дизайнер Федеріка Каванаті

У дусі часу – еклектичні образи: нарядні сукні і боа з пір'я модні дівчата поєднують з більш демократичними речами – наприклад, з чоловічими сорочками і легінсами. Блогер Кароліна Даур вибирає деконструйовані спідниці з деніму і вовни. Ефектний стилістичний прийом демонструє байєр mytheresa.com Тіффані Хсу, заправляючи поділ сукні Magda Butrym в рвані джинси.

Блогер Каролина Даур
Байєр Тіффані Хсу

Привіт з декадентських фільмів Фассбіндера – декор з пір'я страуса і марабу, пофарбованих у всі можливі відтінки – від попелястого до бурштинового. Анна Делло Руссо, яка кожен вихід на модних тижнях перетворює на блокбастер, робить вибір на користь пальта-хмари з білосніжного пір'я. Менш ексцентрично, але так само ефектно виглядають тренчі і лаконічні пальто з оздобленням з пір'я на планках і манжетах.

Анна Делло Руссо

Особливу увагу варто приділити вибору аксесуарів – масивні клатчі з різнобарвним оперенням і ботильйони в великих металевих лелітках оживлять найлаконічніший образ. Гарний приклад подає fashion-редактор Джованна Батталья Енгельберт: в останній раунд показів її колекція босоніжок Prada, прикрашених півнячим пір'ям криваво-червоних і яскраво-рожевих відтінків, стала самостійним героєм streetstyle-звітів. А ця дівчина ніколи не помиляється.

Fashion-редактор Джованна Енгельберт
Дизайнер Анукі Голд

Текст: Вєня Брикалін

Читайте також:

У чому зустріти Новий рік: оксамитове плаття

Studio 54: как правильно носить блестки и люрекс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.