До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 трендів, які створили сестри Олсен

Сестри Олсен — справжні законодавиці моди і перші зірки стритстайлу. Після акторської кар'єри Мері-Кейт і Ешлі присвятили своє життя моді і кожен елемент свого гардероба перетворили в об'єкт поклоніння й наслідування. Папараці документували буквально кожен їхній вихід на вулицю, фанати створювали форуми із сотнями фото і кожного дня шанувальників ставало все більше. Так виросло ціле покоління модників, які жили за модними законами сестер Олсен. 2007 року вони були схожими на ляльки Bratz: Мері-Кейт і Ешлі захоплювалися дієтами, демонстрували свої стрункі ноги, носили мінісукні, туфлі на високій танкетці і збирали волосся в високу гульку або ж недбало розпускали його. В одній руці у них була цигарка, в іншій — кава. Останні два елементи досі їхні улюблені. Незмінною залишилася і любов до великих сумок і чорного кольору. Згодом образи дівчат стали менш експериментальними, але є тренди, які назавжди увійшли в моду завдяки близнючкам Олсен. Vogue UA згадує про них.

Мері-Кейт і Ешлі Олсен

Пити каву на ходу

<b>coffee42</b>

Реклама

Колись зустріти людину, що йде по Києву з паперовою склянкою кави, було рідкістю. Але молоді дівчата дивилися фотографії сестер Олсен і марили про аксесуари, які близнючки не випускали з рук. Вони стали одними з тих, хто створив культ Starbucks і привчив до думки, що потрібно пити багато кави. Хоча, ніхто досі не знає, який напій вони носили в цих стаканах.

Ходити у в'єтнамках містом

<b>flipflops42</b>

Поєднати в одному образі в'єтнамки Havaianas і сумку Birkin, і зберегти при цьому доречний вигляд — крок, на який могли свого часу зважитися тільки Олсен. Вони завжди були тими, хто поєднував, здавалося б, несумісне. Havaianas були на сестрах наче предметом розкоші, а не пляжними шльопанцями за 26 доларів.

Водити чорні машини

<b>jeep42</b>

Ріст Ешлі Олсен — 155 сантиметрів, ріст Мері-Кейт Олсен — 157 сантиметрів. Невисокі дівчата завжди любили великі аксесуари і великі машини. Серед фото близнючок, які робили папараці, більшу частину займають їхні світлини біля чорних джипів.

Курити Marlboro

<b>marlboro42</b>

За підрахунками шанувальників сестер Олсен, вони почали курити 2005 року, коли їм було по 19 років. Їхні улюблені — цигарки Marlboro Red і Gold. Вони настільки часто носять ці пачки в руках, що фани Ешлі і Мері-Кейт починають підозрювати, що у них підписаний спеціальний договір з компанією Philip Morris.

Одягати щільні чорні колготки

<b>tights42</b>

Дуже щільні, дуже чорні, а іноді дуже рвані колготи — тренд, який запровадили в моду сестри Олсен. Особливо сильно їх любила Мері-Кейт. Саме завдяки їй поширився тренд одягатися так, наче всі ці речі просто валялися поряд з ліжком, а потім їх вирішили вдягнути. А дірки на колготах — радше, перевага, ніж мінус.

Вибирати ультравеликі сумки

<b>bags42</b>

"Що в сумках у сестер Олсен" — таке відео зібрало б десятки мільйонів переглядів на Youtube-каналі американського Vogue. Але сестри люблять секрети, у них навіть немає Instagram-акаунтів. Що відомо точно — вони прихильниці Birkin, люблять носити декілька сумок одночасно, а великими сумками іноді прикриваються від настирливих фотографів.

Носити довжину максі

<b>maxi42</b>

Іноді сестри воліють приховувати себе за величезними сонцезахисними окулярами або ховатися в сукнях і спідницях довжини максі. У таких вони з'являються як у звичайні будні в офісі The Row, так і на червоній доріжці Met Gala.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.