До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 суконь, які Кейт Міддлтон надягала повторно

Останнім часом на червоній килимовій доріжці з’являється дедалі більше знаменитостей, які підтримують стійку моду. Герцогиня Кембридзька, мабуть, чи не найпалкіша прихильниця цього тренду. У свої ранні роки вона неодноразово адягала для різних виходів одне й те саме вбрання, засвідчуючи, що навіть монаршій особі не личить купувати щоразу нову сукню для видатної події. Нині, маючи величезний архів вбрання від таких брендів, як Jenny Packham, Alexander McQueen і Erdem, Кейт постійно звертається до нього. Навіть якщо сукні вже десять років, Кейт Міддлтон завжди вдається освіжити образ для червоної доріжки. Для цього вона використовує нову зачіску й аксесуари. На честь дня народження герцогині згадуємо найкращі її виходи в улюблених сукнях.

Кейт Міддлтон у сукні Erdem, 2017

З огляду на вагомий вплив герцогині в суспільстві, повторне використання суконь на світських заходах, до якого вона вдається, слугує потужним сигналом про важливість стійкої моди. Зрештою, найекологічніший вибір, який ви можете зробити, кажучи модно, — носити те, що вже маєте. Ми зібрали для вас 11 суконь, які Кейт Міддлтон надягала повторно на червоних килимових доріжках.

Реклама

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.