До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 светрів зі скандинавськими візерунками, як у Кеті Голмс

Кеті Голмс має шикарний вигляд упродовж усіх чотирьох сезонів, але саме взимку актриса проявляє свій стиль по-справжньому. У той момент, коли температура стрімко знижується, Кеті вміло поєднує трикотажні вироби, практичну термобілизну й елегантний верхній одяг. Вовняні пальта таких брендів, як Khaite, Wardrobe.NYC, Nanushka і Mango, — основа її гардероба й гарантують, що вона буде зібраною на вигляд у будь-яку погоду. Днями Кеті продемонструвала черговий стильний зимовий образ. Трендсетерка з’явилася на вулицях Нью-Йорка в мішкуватих коричневих вельветових штанах, в’язаному светрі зі скандинавським принтом, одягнутим поверх кремової водолазки, структурованому бежевому пальті й затишній чорній шапці-біні.

Кеті Голмс

Повторити образ Кеті Голмс досить просто. Ми впевнені, що в кожної модниці в гардеробі є світле пальто, базова водолазка, тепла шапка й широкі штани. Вдягайте все це разом, і не забувайте про головний акцент у зимовому виході — светр у стилі apres-ski. Vogue.ua зібрав 10 светрів зі скандинавськими візерунками, надихнувшись стильним образом актриси.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.