До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 мудрих цитат Періс Гілтон

Сьогодні свій 43-й день народження святкує Періс Гілтон, епатажна спадкоємиця мережі готелів Hilton Hotels, яка прославилася участю в реаліті-шоу "Просте життя" і своїми гучними виходами у світ. У пресі вона дістала імідж легковажної тусівниці, але чи так це насправді? Сама Періс запевняє, що це амплуа, яке допомагає їй будувати бізнес і приносить непогані дивіденди. Ми вирішили зібрати її мудрі висловлювання й нагадати, що не можна судити книжку за обкладинкою, або людей — за вигаданим іміджем.

Реклама

"Байдуже, що відбувається у твоєму житті, головне, хто у твоєму житті".

"Ми маємо дві війни, економіка занепадає, мільйони людей лягають спати голодними і мільйони вмирають від голоду, геноциду, військових конфліктів та епідемії СНІДу. Ми катастрофічно занехаяли довкілля. Я не скажу, за кого голосувала, але він — афроамериканець".

"Моє публічне життя — шалений калейдоскоп. У звичайному житті я набагато сором’язливіша і скромніша, але на іміджі цілодобової тусівниці я збудувала свій бізнес, і він приносить мені непогані дивіденди".

"Одягайтеся добре, хоч куди прямуєте. Життя занадто коротке, щоб змішуватися з натовпом".

"Не обмежуйте себе тим, що думають інші. Ви можете це зробити, ви можете вчинити так, як вважаєте за потрібне. Ви можете досягти того, у що вірите".

"Успіх — це коли ви озираєтеся назад, і спогади змушують вас усміхатися".

"Люди поливають дощем твоє життя, бо заздрять твоєму сонцю, втомившись бути в його тіні".

"Якщо ви погоджуватиметеся на все що завгодно, ви ніколи не знатимете, чого справді гідні".

"Найкращі речі в житті — невидимі. Ось чому ми заплющуємо очі, коли цілуємося, сміємося та спимо".

"Не має значення, що в тебе на голові, головне — уяви, що на ній корона".


[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.