До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найкращих літніх суконь принцеси Діани

Наше захоплення стилем принцеси Діани не знає меж. Вона стежила за модою, але передусім зважала на те, що їй більше імпонувало. Тож принцеса Уельська показала строгий королівський дрес-код з кумедного й прозаїчного боку, що згодом і подарувало їй любов народу. У руках Діани сукні, у яких вона мусила з’являтися на публіці, були не уніформою, а чистим полотном, за допомогою якого можна було передати характер і настрій. Її пристрасть до сміливих кольорів, яскравих принтів і відкладних комірів зробили з колишньої виховательки дитячого садка цікаву й показну дівчину.

Принцеса Діана

Згодом її теплі відносини з дизайнерами, такими як Кетрін Волкер, вилилися в співпрацю. Діана могла втілити в життя своє фірмове чуття, що ніколи її не підводило, в індивідуальному пошитті. У розпал літнього сезону, Vogue.ua пропонує згадати гардероб принцеси Діани й поглянути на десять її найкращих суконь — від елегантних квітчастих образів до невимушеного вбрання сорочкового крою.

Реклама

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.