До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі образи герцогині Кембриджської в скандинавському турі

Програму для принца Вільяма і герцогині Кетрін, в рамках їхнього візиту до Стокгольма під час скандинавського туру, приймаюча сторона підготувала грунтовну і різноманітну. У перший день королівська пара встигла відвідати каток і навіть взяти участь у грі в хокей з місцевими дітьми. Потім слідував ланч з королем Карлом XVI Густавом і королевою Сильвією, прогулянка по місту, зустріч з нобелівськими лауреатами і вечірній прийом в резиденції британського посла.

У сукні Erdem в резиденції британського посла в Стокгольмі

На наступний день герцоги Кембриджські відвідали Каролінський інститут, компанію їм склали принц Даніель і кронпринцеса Швеції Вікторія. Потім вони всі разом вирушили у центральну школу Стокгольма Matteusskolan на виставку британського дизайну, з зупинкою на чайну церемонію, і завершили день візитом до галереї Fotografiska, де для герцога і герцогині Кембриджських провели екскурсію по виставці британського фотографа Ніка Вейсі.

Реклама

<b>кэтрин стокгольм</b>

Читайте також:

Образ дня: Анджеліна Джолі в пальті Max Mara

6-річна дочка Бейонсе в сукні українського дизайнера

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.