До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Сара Джессіка Паркер в Dolce&Gabbana

Нью-Йоркська публічна бібліотека

У Нью-Йоркській публічній бібліотеці відкрили виставку Dolce&Gabbana Alta Gioielleria, на якій представили унікальні ювелірні прикраси бренду. У цей вечір гості заходу також взяли участь в аукціоні, який провела актриса Сара Джессіка Паркер. Будівля бібліотеки має особливу сентиментальну цінність для Паркер, адже саме там її героїня Керрі Бредшоу виходила заміж в першому фільмі "Секс у великому місті".

Фото: Instagram @dolcegabbana

Для урочистої події актриса вибрала оксамитове манто з колекції Dolce&Gabbana Alta Moda і смарагдові туфлі-човники. Образ доповнив тюрбан в тон взуття.

Реклама
Dolce&Gabbana Alta Moda

Під верхнім одягом ховалася золота сукня італійського бренду, яку продали з молотка цього ж вечора за 280 тисяч доларів. Ювелірний комплект з аквамарином і коричневими діамантами на Сарі Джесіці Паркер також став дорогоцінним лотом аукціону. Всі виручені в цей вечір гроші перерахували на благодійність.

Фото: Vogue.com
Сара Джессіка Паркер і Доменіко Дольче

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.