До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Ріанна поєднує Bottega Veneta і вінтаж YSL

Навіть після звістки про те, що Ріанна й A$AP Rocky провели разом різдвяні свята на батьківщині співачки в Барбадосі, пара все одно приховує свій роман. Днями Рірі й Ракім зустрілися за вечерею в італійському ресторані Emilio's Ballato в Нью-Йорку, де шеф-кухарем працює хлопець Кеті Голмс, Еміліо Вітоло-молодший. Папараці не вдалося зняти пару разом, проте в кадр потрапив новий образ Ріанни. Співачка вдягла сині потерті джинси, білі туфлі-слінгбеки Attico, бейсболку R13, шкіряну сорочку кольору хакі й відповідну подовжену модель з перфорацією з колекції Bottega Veneta Resort 2021.

Ріанна

Останнім штрихом до образу стала вінтажна норкова шуба YSL з кутюрної колекції осінь-зима 1997/1998, придбана на платформі вінтажних речей Shrimpton Couture. Засновниця бізнесу Чері Балч підтвердила інформацію, що річ справді купила стилістка Ріанни Nini Nguyen з найдорожчого архіву. "Ця шуба подібна до чоловічого банного халата. Вона дуже подобається Ріанні за вільний крій і пояс із зав’язками", — поділилася Балч.

Реклама
Ріанна

Ріанна вже не вперше купує вінтажне вбрання на платформі Shrimpton Couture. Раніше вона з’являлася у вінтажних образах Christian Dior, John Galliano, Moschino й Azzedine Alaïa. Виторг від продажу норкової шуби піде на благодійність, оскільки Балч більше не купує хутра й пообіцяла офірувати весь прибуток від будь-яких хутряних виробів, наявних у її архіві. Серед інших відомих шанувальниць Shrimpton Couture — Кейтлін Дівер, Трейсі Елліс Росс і Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.