До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Хадсон у сукні Stella McCartney

Актриса Кейт Хадсон, яка днями оголосила про третю вагітність, не сидить на місці і зараз перебуває у Гонконзі. Через половину земної кулі вона перелетіла, щоб взяти участь у відкритті бутіка Harry Winston – ювелірного бренду, з яким давно співпрацює.

Кейт Хадсон в Гонконзі

Для урочистого приводу американка обрала оксамитову сукню з мереживними вставками Stella McCartney з недавньої колекції Pre-Fall 2018. Поєднання складних фактур і діамантів Harry Winston мало урочистий і нарядний вигляд, тому б'юті-образ Хадсон разом із акуратно укладеним волоссям і непомітним макіяжем, вдався максимально нейтральним. До речі, вечірка в Гонконзі стала першим офіційним виходом актриси після оголошення про вагітність.

Реклама
Кейт Хадсон в Гонконзі

Нагадаємо, що з підписниками у своєму Instagram-акаунті актриса недавно поділилася, що це найскладніша вагітність для неї, але вона з нетерпінням чекає на свою першу дівчинку і готова витерпіти все. Старшим дітям Хадсон 14 і 6 років.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.