До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Гейлі Бібер в топі Jacquemus

Після літніх поїздок у Париж і Грецію, Гейлі Бібер повернулася у своє рідне місто Лос-Анджелес. Для повсякденного виходу модниця надягла трикотажний топ з нової колекції Jacquemus осінь-зима 2021/2022, яка була представлена брендом ​​усього тиждень тому. Гейлі стала однією з перших дівчат, які продемонстрували новий кашеміровий топ у житті. Вона поєднала свою нову річ з широкими картатими брюками, кедами Nike Air Jordan 1 і карамельною сумкою через плече Rylan 4.2. Завершальною деталлю стали її фірмові багатошарові ланцюжки.

Гейлі Бібер в топе Jacquemus

Тепер, крім Белли Хадід і Кендалл Дженнер, модний топ а застібкою всього на один гудзик з'явився і в гардеробі Гейлі Бібер, яка є справжньою прихильницею творчості Сімона Порта Жакмюса. Минулого тижня Гейлі надягла ще не випущений костюм бренду, підібраний для неї її стилістом Мейв Рейлі. Як справжня прихильниця бренду Jacquemus, Бібер зібрала цілу колекцію плетених бралеттів без кісточок: витончений чорний Novio, рожевий Le Bandeau Valensoles і карамельний La Maille Neve. У неї також є елегантна лляна сукня La Robe Santon у двох колірних рішеннях і трикотажний комбінезон Le Body Short, шорти та блейзер з ремінцями.

Реклама
Гейлі Бібер у топе Jacquemus

Сімон Порт Жакмюс був одним із основних прихильників тенденції на топи з нитками на талії. У своїй колекції весна-літо 2021 він продемонстрував десятки топів із зав'язками, проте у своїй наступній колекції "La Montagne", представленій у Парижі, він не менш захоплено поставився до топів-шторок. У своїй колекції осінь-зима 2021/2022 дизайнер показав три види таких топів: укорочений кардиган з трикотажної тканини в рубчик, який також можна придбати більш довгої довжини, пухнастий кардиган з короткими рукавами La Maille Neve і шовковисту сорочку La Chemise Notte. Всі вони закріплені на грудях за допомогою металевої застібки з вишитим логотипом Jacquemus.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.