До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: герцогиня Кетрін на церемонії BAFTA 2019

Принц Вільям і герцогиня Кетрін прибули на церемонію вручення нагород BAFTA, яка в ці хвилини триває у лондонському Альберт-холі. Приїзд членів королівської сім'ї викликав справжній ажіотаж на червоній доріжці. Для важливого виходу герцогиня вибрала білосніжну сукню на одне плече, прикрашену квітковим декором. Доповнили образ сережки з колекції принцеси Діани і клатч-мінодьєр під колір вбрання.

Герцоги Кембриджські на червоній доріжці кінопремії BAFTA 2019

Герцоги Кембриджські вже третій рік поспіль не пропускають BAFTA, адже принц Вільям є президентом Британської академії кіно і телевізійних мистецтв з 2010 року, а цього разу навіть піднявся на сцену, щоб вручити нагороду за внесок у розвиток кінематографа.

Реклама
Герцогиня Кембриджська на червоній доріжці кінопремії BAFTA 2019
Герцогиня Кембриджська на червоній доріжці кінопремії BAFTA 2019


Нагадаємо, що минулого року на церемонії BAFTA герцогиня Кетрін сяяла у сукні Jenny Packham із завищеною талією, яка як раз підкреслювала її вагітність, а за рік до цього вибирала квітковий принт авторства британського бренду Erdem.

Герцогиня Кембриджська на червоній доріжці кінопремії BAFTA 2018
Герцоги Кембриджські на червоній доріжці кінопремії BAFTA 2017

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.