До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: герцогиня Кетрін в Catherine Walker

Довгий час герцогиня Кембриджська не виходила у світ, адже весь свій час присвячувала третій дитині, принцу Луї. Але в ці вихідні зробила виняток і вирушила на весілля подруги Софі Картер – хрещеної матері принцеси Шарлотти. Компанію Кейт склали чоловік принц Вільям і старші діти – принц Джордж і принцеса Шарлотта.

Фото: Instagram @katemiddletonphotos

На захід герцогиня одягла комплект з сукні і пальта небесно-блакитного кольору британського бренду Catherine Walker. Це вже друга поява Кейт в цьому образі, минулого року в цьому ж костюмі вона з'явилася в Берліні, в рамках турне по Центральній Європі. Нагадаємо, що герцогиня велика прихильниця свідомого ставлення до моди і одягу, і надягати вбрання кілька разів для неї цілком нормальна практика. Волосся Кейт було прикрашене обручем з квітами Juliette Botterill Millinery, а з ювелірних прикрас вона обрала сережки і кулон з топазами і діамантами Kiki.

Фото: Instagram @thecambridgespage
Фото: Instagram @brecorderlifestyle
Фото: Instagram @gheir
Фото: Instagram @hiamag
Фото: Instagram @katemiddletonlatest

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.