До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Анджеліна Джолі на прем'єрі "Чаклунки 2"

30 вересня в Лос-Анджелесі відбулася прем'єра казкового фільму "Чаклунка: Повелителька темряви", головну роль у якому зіграла Анджеліна Джолі. Для відповідального заходу акторка вибрала вбрання, яке вподобала б її героїня, – сукню на одне плече, що через металічний блиск здалеку нагадує розплавлену ртуть.

Анджеліна Джолі на прем'єрі фільму "Чаклунка: Повелителька темряви"

Створив цей образ для Джолі один з її улюблених брендів – Atelier Versace, а його завершальним штрихом стала дорогоцінна брошка у вигляді скорпіона, прикріплена на стегні, і що наче тримає всю сукню. До цього вбрання Джолі підібрала прикраси Cartier.

Реклама
Анджеліна Джолі на прем'єрі фільму "Чаклунка: Повелителька темряви"

На прем'єру Анджеліна прийшла разом з дітьми. Не вистачало лише її сина Медокса, який навчається в Південній Кореї. Решта з задоволенням прийшли підтримати маму.

Анджеліна Джолі з дітьми

Також на прем'єрі з'явилися колеги Джолі по знімальному майданчику – Ель Феннінг і Мішель Пфайффер, які зіграли в другій частині стрічки про Малефісенту. Так, Феннінг, яка виконала роль принцеси Аврори, підкреслила юність і свіжість своєї героїні зеленою сукнею Gucci, а Пфайффер, навпаки, вибрала образ строгий і драматичний. Його для акторки створили в Giorgio Armani.

Мішель Пфайффер, Анджеліна Джолі, Ель Феннінг
Ель Феннінг у Gucci
Мішель Пфайффер у Giorgio Armani

Нагадаємо, що перший фільм про злу чаклунку вийшов 2014 року і став комерційно успішним, адже зібрав у світовому прокаті більше 750 мільйонів доларів. "Чаклунка" – це римейк діснеївського мультиплікаційного фільму "Спляча красуня" 1959 року, але з вільним переосмисленням головного негативного персонажа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.