До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топи-рукавички — новий тренд в Instagram

Цього літа модниці Парижа, Мілана, Лондона і Нью-Йорка скуповували в’язані топи в необмеженій кількості — дівчата активно вибирали моделі всіх відтінків веселки, прикрашені сільськими мотивами й квітчастими візерунками, зі структурного в’язання або найтоншої пряжі. Потім з’явився ще один тренд на топи з вирізами-серцями Paris Georgia, який охоче підхопили знаменитості й streetstyle-зірки. Так, Белла Гадід, Каміль Шар’єр і Леа Сфез на власному прикладі продемонстрували як носити ці сучасні базові моделі в повсякденному житті. Зараз же ми хочемо розповісти про ще один екстравагантний і сміливий тренд, який точно не залишить байдужими прихильниць естетики старого Голлівуду. Ідеться про атласні топи-рукавички британського бренду T Label.

Заснувала бренд T Label британка Тейлор-Беа Гордон, випускниця London College of Fashion. Дизайнерка не приховує своєї любові до давніх історій про кохання, похоті й розпусти, а також зізнається, що джерелом натхнення для неї є епоха 1920-х. Тож не важко здогадатися, чому саме рукавички стали візитною карткою бренду.

Реклама

Крім драматичних і елегантних топів з атласу, які стали гітом Instagam цього літа, бренд пропонує жіночні й провокаційні довгі рукавички. Якщо топи можна долучити до повсякденного гардероба: надіти поверх базового гольфа або трикотажної сукні, скомбінувати з маскулінним жакетом й улюбленими джинсами або додати яскравості образу, що складається з білої блузи й штанів-палацо, то вечірні рукавички згодяться тільки для світських подій.

Тепер рукавички особливо популярні в суспільстві через пандемію, але мало де представлені справді незвичні моделі. З послабленням карантинних заходів і дедалі більшою кількістю камерних подій, з’являється можливість надіти гарні рукавички й здивувати всіх навколо своїм образом. В асортименті Paris Georgia представлені рукавички з невагомої органзи всіляких відтінків, аксесуари із численними драматичними шлярками та грайливими рюшами, пари з квітчастою вишивкою й варіанти з кристалами та намистинами. Кожна пара рукавичок — справжній витвір мистецтва.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.