До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл і королева Єлизавета II разом з'явилися на публіці

Вся королівська сім'я – королева Єлизавета II, принц Чарльз і герцогиня Корнуольська Камілла, герцоги Кембриджські Кетрін і Вільям, а також принц Гаррі і його наречена Меган Маркл – відвідали службу з нагоди Дня Співдружності націй в Вестмінстерському абатстві. Цей захід став першою спільною публічною появою Її Величності і американської актриси, яка вже 19 травня стане членом королівської сім'ї.

Меган Маркл і принц Гаррі, герцоги Кембриджські
Служба з нагоди Дня Співдружності націй

Для урочистого приводу Меган Маркл вибрала комплект з чорної сукні і лаконічного білого пальта Amanda Wakeley – одного з найулюбленіших брендів принцеси Діани. Доповнили елегантний образ туфлі Manolo Blahnik і клатч Mulberry.

Реклама
Меган Маркл і принц Гаррі

Її sister-in-law герцогиня Кетрін віддала перевагу образу в темно-синьому кольорі. Пальто британського бренда Beulah London, шляпа Lock & Co Hatters, клатч Jimmy Choo і туфлі Rupert Sanderson мали разом вигляд єдиного комплекту.

Герцогиня Кетрін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.