До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королева Єлизавета II відвідала модний показ

Поки стритстайл-фотографи ганяються за вирядженими дівчатами, які курсують з одного модного показу на інший, справжня сенсація сталася на Тижні моди в Лондоні – шоу британського бренду Richard Quinn відвідала сама королева Єлизавета II. У першому ряді вона сиділа поруч з Анною Вінтур, а вибрала для цього імпровізованого візиту ніжно-блакитний костюм Angela Kelly.

Королева Єлизавета

Єлизавета II дуже жваво сприймала все, що відбувається, активно обговорюючи побачене з сусідами по першому ряду. Крім Вінтур біля неї сиділа Керолайн Раш, голова British Fashion Council. До речі, показ молодого дизайнера Річарда Квіна проходив в рамках шоу-руму BFC. Бренду всього два роки, але його вже називають одним з найцікавіших в Лондоні.

Реклама
Richard Quinn осінь-зима 2018/2019
Керолайн Раш, королева Єлизавета і Анна Вінтур
Richard Quinn осінь-зима 2018/2019

В офіційному твіттер-акаунті королівської сім'ї поява королеви на модному шоу пояснили бажанням її Величності представити нову нагороду імені Єлизавети II, яка буде вручатися щороку британським дизайнерам на знак поваги до їхньої роботи і таланту. Першим якраз і став молодий і перспективний Річард Квін.

Річард Квін і королева Єлизавета

Читайте також:

25 найкращих сумок Тижня моди в Лондоні

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.