До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Летиції Касти на червону доріжку

11 травня Летиції Касті виповнюється 45 років. Французька супермодель і акторка досягла чималих успіхів у кар'єрі. У її доробку — контракти з модними брендами, серед яких Chanel, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Louis Vuitton і Roberto Cavalli, а також численні обкладинки глянцевих журналів, зокрема Vogue, Glamour і Vanity Fair. Летиція в 18 років стала "ангелом" Victoria's Secret, а згодом – прообразом Маріанни, національного символу Франції. У кіноіндустрії вона стала відомою завдяки фільмам "Астерікс і Обелікс проти Цезаря", "Блакитний велосипед", "Народжені в 68-му", але найбільш значимою картиною в її житті стала "Генсбур. Любов хулігана", де Каста зіграла роль Бріжит Бардо.

Летиція Каста

Незважаючи на те, що Летиція є матір'ю чотирьох дітей, вона з кожним роком тільки гарнішає. Каста вибирає довгі монохромні сукні зі сміливим розрізом біля стегна, образи з акцентом на талії, напівпрозорі легкі вбрання – так, охоче демонструє свою струнку фігуру. Сьогодні, в день народження Летиції Касти, vogue.ua зібрав 20 її найкращих виходів.

Реклама

<b>летиция каста</b>

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.