До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістіна Аґілера змінила 3 образи за день

Американська співачка Крістіна Аґілера не прогавила можливості відвідати Тиждень моди в Лондоні. 16 вересня дівчина прийшла подивитися на нові колекції J.W. Anderson і Christopher Kane, а заодно змінила три образи.

Крістіна Аґілера

Для першого світського виходу Аґілера вибрала образ фатальної жінки: атласний синій плащ з контрастними чорними лацканами, човники і клатч, оздоблені стразами. Завершила образ американська зірка за допомогою червоної помади і мокрої укладки.

Реклама
Крістіна Аґілера

На показі J.W. Anderson поп-діва нульових з'явилася вже в брючному костюмі зі жакетом-кейпом складного пошиття, що при певних ракурсах нагадував жилетку. Його артистка доповнила вже великими окулярами і шкіряними рукавичками довжиною вище ліктя.

Крістіна Аґілера

Завершила Аґілера день на вечірці LOVE & YouTube, для якої вбралася в металізований плащ з чорними лацканами і укороченими широкими рукавами, з-під яких визирало ще й пір'я марабу.

Крістіна Аґілера

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.