До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Бланшетт приміряє наймодніші штани осені

Кейт Бланшетт давно не з'являлася на червоних доріжках і світських заходах, але тепер шанувальники бачитимуть її частіше. Акторка зараз рекламує свій новий фільм "Куди ти поділася, Бернадетт?" і активно бере участь у різних кінофорумах і телешоу. Її останні образи – чудове джерело натхнення для тих, хто не уявляє свого гардероба без пари штанів і любить костюми-двійки.

Кейт Бланшетт у костюмі Alexander McQueen

Буквально за кілька днів вона продемонструвала актуальні моделі цієї осені. Наприклад, на Австралійському міжнародному кінофорумі, який відбувся минулих вихідних, акторка з'явилася в білому костюмі Fendi з яскраво вираженою талією і широкими лацканами. Штани в цій двійці також доповнені цікавою деталлю – стрічкою збоку, що нагадує хвилю.

Реклама
Кейт Бланшетт у костюмі Fendi

Також Кейт Бланшетт підтримала тенденцію на натуральні кольори: зібрала образ в природній бежево-коричневій гамі. А завдяки широким м'яким защіпкам її штани відтінку вареної карамелі мали ненудний вигляд. До речі, на такі штани можна звернути увагу дівчатам з пишними стегнами і вузькою талією.

Кейт Бланшетт
Кейт Бланшетт

Не залишилася осторонь акторка і від популярних сьогодні 1980-х. Вчора на Мангеттені папараці зняли її в штанах-бананах з високою талією, які вона одягнула з яскравою-жовтою блузкою і класичними аксесуарами – невеликим клатчем і чорними човниками.

Кейт Бланшетт

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.