До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальний літній гардероб Анджеліни Джолі

Цього літа Анджеліна Джолі неодноразово потрапляла в об'єктиви папараці під час прогулянок з дітьми в Лос-Анджелесі або поїздок у справах до Парижа. І щоразу її образи були витримані в мінімалістичному і стриманому настрої. Стилісти називають цей напрямок у моді пуризмом і вважають найкращим варіантом для тих, хто не хоче залежати від сезонних трендів і мучитися запитанням, що ж одягнути сьогодні.

Анджеліна Джолі

Основні складові цього стилю: переважання сіро-чорно-бежево-білих барв у поєднанні з простими формами. При цьому в гардеробі Джолі абсолютно природно уживаються такі речі, як чорна сукня-футляр і вільна туніка довжиною до підлоги пісочного відтінку, яка стала однією з її улюблених цього літа. Також у спеку акторка полюбляє вбиратися у речі білизняного стилю. Це може бути і сукня-комбінація, і топ на тонких бретельках у парі з широкими струмливими штанами. Колірна палітра також тяжіє до природних і приглушених тонів. Vogue.ua подивився, як акторка одягалася цього літа за межами червоних доріжок і офіційних зустрічей.

Реклама

<b>ДжолиАнджелина_ЛетнийСтиль</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.