До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які пальта носить Ніколь Кідман у серіалі "Відіграти назад"

Актрисі Ніколь Кідман чудово вдаються ролі респектабельних і успішних жінок, у сім’ях яких приховують чимало небезпечних таємниць. Кілька років тому світ співпереживав її героїні Селесті Райт у серіалі "Велика маленька брехня", а тепер із цікавістю стежить за розгорненням драми в новому її проєкті "Відіграти назад". Поєднують ці дві ролі не тільки сімейні таємниці, але й бездоганний стиль Кідман на екрані.

Ніколь Кідман

Події серіалу відбуваються в холодну пору року, а одним з ключових предметів гардероба головної героїні стають різноманітні пальта — ідеально сидять на фігурі, з розкішними фактурами й глибоких відтінків. Вона не ховається за безликим одягом, але водночас має максимально елегантний і спокійний вигляд. Розглядаємо їх ближче.

Реклама
Ніколь Кідман
Правила виноробів

У першому епізоді психоаналітикиня Грейс, ще розслаблена й спокійна, з’являється перед глядачами в тренчі глибокого винного відтінку, який ефектно контрастує з її рудим волоссям.

Николь Кидман в сериале "Отыграть назад"
Хід королеви

У другій серії "Відіграти назад" Ніколь Кідман вже приміряє класичне картате пальто сірого кольору. Воно трохи вибивається із загальної палітри її гардероба, але й носить вона його не нью-йоркськими вулицями, а за містом, де ховається із сином від зайвої уваги преси й поліції.

The Undoing Nicole Kidman
У моєму саду

Певну безпечність головної героїні в першому епізоді серіалу підкреслює абсолютно непрактичне пончо з квітчастим декором. Такі речі вдягають рідко й для особливих випадків. Її любов до квітастого принту проявляється ще в одному образі — у тренчі з абстрактним флористичним візерунком Грейс прямує до поліційного відділку, хоча така річ доречніша на аристократичному чаюванні.

The Undoing Nicole Kidman

Ніколь Кідман
На всі випадки

Найчастіше на екрані Ніколь Кідман з’являється в зеленому приталеному пальті, яке, з одного боку, має цілком практичний вигляд, а з іншого — відсилає до едвардіанського силуету з вузькою талією й пишнішим подолом, що взайве підкреслює статус головної героїні.

Николь Кидман в сериале "Отыграть назад"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.