До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити спортивний костюм модно: показує Розі Гантінгтон-Вайтлі

Топмодель Розі Гантінгтон-Вайтлі вже давно перетворилася для своїх підписників на своєрідний модний барометр. Ця дівчина однією з перших приміряє головні fashion-новинки й водночас не зраджує свій лаконічний стиль і не жертвує комфортом. Днями вона опублікувала в Instagram серію світлин, на яких продемонструвала кілька ідей, як можна вписати спортивний костюм у щоденний гардероб і зробити це цікаво.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

По-перше, Гантінгтон-Вайтлі вибирає монохромні костюми, переважно приглушених відтінків, які легко зробити частиною складного багатошарового образу й комфортно почуватися навіть у морозну погоду. Зокрема, під час піших прогулянок британка пропонує поєднувати м’який костюм з класичним бежевим пальтом і мінімалістичною сумкою Celine, однак спортивний настрій образу підтримує бейсболкою та кросівками. Сірий костюм Розі поєднує з білим довгим пальтом, що миттєво робить образ урочистим, а модний акцент тут — мініатюрна сумочка Bottega Veneta. Не боїться модель поєднувати спортивний теплий костюм і з підборами, ховаючи штанини в чоботи із широкими халявами. А завершує цей образ пухнаста дублянка.

Реклама
Розі Гантінгтон-Вайтлі
Розі Гантінгтон-Вайтлі
Розі Гантінгтон-Вайтлі

Приклад Розі Гантінгтон-Вайтлі засвідчує, що між формальними, спортивними й повсякденними речами сьогодні стерті за малим не всі межі, а правильний стайлінг і трохи фантазії здатні "подружити" непоєднуване, на перший погляд, вбрання. Варто тільки спробувати.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.