До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 білих светрів у стилі Розі Гантінгтон-Вайтлі

Розі Гантінгтон-Вайтлі знає, як убратися доречно в будь-якій ситуації. Один з її улюблених модних прийомів — одяг світлих однотонних відтінків, що в холодну пору року має підкреслено шляхетний і делікатний вигляд.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Цієї зими справжньою розрадою для неї стали білі светри. Упродовж останніх місяців вона кілька разів публікувала образи, серед яких траплявся її улюблений білий светр The Row з високим горлом, фактурного в’язання. Така річ — універсальна база гардероба, з якою можна не хвилюватися до самої весни. Однаково добре такий светр пасуватиме до світлого деніму й актуальних нині шкіряних штанів, суворої брючної двійки й мініспідниці в стилі 1960-х.

Реклама
Светр The Row

У колекціях поточного сезону бренди також не оминули увагою цю водночас практичну й ошатну річ. Данський бренд Cecilie Bahnsen зумів свій фірмовий романтизм перенести й на грубий светр, британець Крістофер Кейн декорував светр ланцюжками й прорізами, Bottega Veneta додали великі ланцюги до делікатного в’язання, Saint Laurent зробили ставку на традиційне плетіння "в рубчик", а Proenza Schouler пропонують цієї зими не соромитися й оголювати плечі.

<b>БелыйСвитер_Рози</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.