До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 літніх образів модниці Алісії Родді

Vogue.ua продовжує серію матеріалів про літні образи модних блогерів. Раніше ми розповідали про різнобарвний гардероб Леоні Ганне й мінімалістичний стиль Софії Коельйо, а тепер настала черга розглянути, як одягається цього літа британка Алісія Родді. Попри те, що Тижні моди перенесено в digital-формат, дівчина знайшла новий спосіб демонструвати свої нові образи. Алісія ділиться зі своїми підписниками в Instagram, яких уже один мільйон, ефектними літніми образами й збирає десятки тисяч уподобайок.

Алісія Родді

Алісія Родді — модна трендсетерка на просторах соціальних мереж. Її стиль можна описати двома словами: діловий і спортивний. Родді однією з перших почала демонструвати поєднання речей у стилі biz-leisure. Так, дівчина цього літа показує десятки способів, як одягати маскулінні жакети з велосипедками або спортивними шортами, як за допомогою білої сорочки стилізувати образ і вписати тенісну спідницю в повсякденний дрес-код. Vogue.ua зібрав 10 літніх образів модниці Алісії Родді.

Реклама

<b>Alicia Roddy</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.