До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Інавгураційний образ першої леді Джилл Байден

У Вашингтоні зовсім скоро почнеться інавгурація нового президента США. Всі завмерли в очікуванні такої важливої ​​події. Тим часом Джо і Джилл Байдени вже приїхали на церковну службу, яка за традицією передує церемонії присягання. Для значущої події Джилл Байден вибрала блакитний монохромний образ. Перша леді вдягла жіночну сукню, пальто А-силуету й маску відповідного відтінку. За дизайн інавгураційного образу відповідала дизайнерка Олександра О'Ніл, засновниця нью-йоркського бренду Markarian.

Джо і Джилл Байден на службі в Соборі Святого апостола Матвія

"Пальто з темно-синім оксамитовим коміром і манжетами вдягається поверх звуженої сукні із шифоновим ліфом і спідницею з фестонами, — сказала Олександра О'Ніл про дизайн вбрання. — Викот сукні вручну розшитий перлами й кристалами Swarovski, імітуючи ніжні квітчасті візерунки. Ті ж кристали прикрашають пальто, тонко віддзеркалюючи світло".

Реклама
Дуґ Емгофф, Камала Гарріс, а також Джо і Джилл Байдени перед церемонією інавгурації
Джо й Джилл Байдени перед церемонією інавгурації

"Синій колір вибрано для образу, щоб позначити довіру, впевненість і стабільність", — ідеться в заяві бренду. "Над створенням образу ретельно працювала невелика команда в самому серці Нью-Йорка, а завершила його власноруч О'Ніл у власній студії у Вест-Віллідж". Вибір американського дизайнера для створення інавгураційного образу ознаменував собою початок співпраці між першими леді США й американськими брендами. Нагадаємо, що Меланію Трамп більшість відомих брендів в Америці відмовлялася вдягати через незгоду з офіційною лінією її чоловіка. Через це на врочистих заходах вона найчастіше з’являлася в одязі модних європейських домів, серед яких Alexander McQueen, Valentino і Dolce & Gabbana.

Ескіз образу Джилл Байден від Markarian

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.