До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герцоги Кембриджські на прем’єрі нового фільму про Джеймса Бонда

28 вересня в Лондоні відбулася прем’єра нового фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати", який став останнім для актора Деніела Крейга в ролі британського спецагента. Відбулася довгоочікувана подія врочисто й масштабно, а головними гостями на червоній доріжці біля Альберт-голу стали герцоги Кембриджські, а також принц Чарльз із дружиною Каммілою, герцогинею Корнуольською.

Герцоги Кембриджські, принц Чарльз і герцогиня Корнуольська

Природно, що найбільше уваги було прикуто до герцогині Кетрін, яка давно не з’являлася на публіці. Для прем’єри вона вибрала золоту сукню, розшиту лелітками, одного зі своїх улюблених брендів — Jenny Packham, у якій була подібна до оскарівської статуетки. Доповнили образ герцогині сережки Onitaa — раніше вона вже надівала їх під час пакистанського турне.

Реклама
Герцогиня Кетрін

У золотих тонах був зроблений і б’юті-образ Кейт Міддлтон. Візажисти зробили ставку на поєднання сяйливого теплого кольору шкіри й димчастого макіяжу очей у коричневих відтінках. Фінальним штрихом стала висока вечірня зачіска, що відкриває шию й сережки.

Герцогиня Кетрін
Герцоги Кембриджські

Герцогиня Кембриджська не вперше з’явилася на прем’єрному показі фільму з циклу стрічок про Джеймса Бонда. Раніше вона відвідувала прем’єру "007: Спектр" (2015), а її чоловік принц Вільям навіть їздив на знімання фільму "Не час помирати", оскільки є президентом BAFTA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.