До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олена Зеленська на святкуванні Дня Незалежності України

24 серпня Україна святкує 30-річчя незалежності України. З цієї нагоди в центрі Києва відбувся святковий парад військ з участю кількох тисяч військовослужбовців з усієї країни. Взяла участь у святкуваннях і перша леді України Олена Зеленська, яка за вже усталеною традицією вибрала образ від українських дизайнерів.

Цього разу за створення святкового вбрання відповідала Ліля Літковська — одна з найбільш популярних і відомих дизайнерів у нашій країні. Для Олени Зеленської вона придумала ансамбль, що складається з лаконічної спідниці-олівця молочного відтінку й невагомої блузи, розшитої делікатними колосками, з довгими напівпрозорими рукавами.

Реклама

Сама Літковська про цей образ розповідає: "Для відкриття такого великого й важливого свята країни ми розробили для першої леді біле вбрання, немов чистий аркуш. Його склали класична спідниця-олівець і блуза з дикого шовку, створена в кращих традиціях українських вишиванок, які ми інтерпретували на сучасний лад. Вишивка у вигляді колосків — один із символів України, вони означають єдність нації, її працьовитість і процвітання; пшениця ж загалом — це символ вічності". Доповнили образ прикраси українського бренду Gunia Project, який перша леді України вибирає постійно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.