До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Британська королівська сім'я на різдвяній службі

У церкві Святої Марії Магдалини в Сандрінгемі триває різдвяна служба, яку відвідала британська королівська сім'я. Головною гостею стала королева Єлизавета II, яка вибрала для святкового заходу яскраво-червоне пальто. Компанію їй склали герцоги Кембриджські, принц Чарльз із герцогинею Каміллою, принцеса Анна, принцеса Беатріс з коханим Едоардо Мапеллі-Моцці та інші.

Британська королівська сім'я на різдвяній службі
Королева Єлизавета II
Принцеса Анна

Як завжди особливу увагу присутні зосередили на принцові Вільяму і Кейт Міддлтон, які вперше взяли з собою на службу старших дітей – Джорджа і Шарлотту. На службі герцогиня Кетрін з'явилася в сірому довгому пальті з підкресленою талією Catherine Walker, яке вона доповнила складним капелюшком пляшкового кольору Lock & Co і туфлями в тон. У цьому ж відтінку зібрали і образ маленької Шарлотти, а ось темно-синє пальто принца Вільяма гармоніювало з одягом Джорджа.

Реклама
Герцогиня Кембриджська і принцеса Шарлотта
Герцогиня Кембриджська
Принцеса Шарлотта
Принц Вільям і принц Джордж

На честь свята герцоги Кембриджські також представили різдвяну листівку, на якій принц Вільям зображений разом з дітьми. Шанувальники королівського подружжя вже встигли сполохатися, чому на ній немає герцогині Кетрін. Але саме вона є автором цього фото, зробленого в Норфолку.

Різдвяна листівка герцогів Кембриджських

Нагадаємо, що герцоги Сассекські цього року вирішили провести Різдво за межами Британії. Вони вирушили до Канади, де живе мати Меган Маркл. За їхніми словами, їм дуже подобається камерна атмосфера, що панує там.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.