До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 романтичних блуз, як у герцогині Кетрін

Герцогиня Кетрін повернулася до активного виконання своїх королівських обов'язків. Не встигли шанувальники обговорити її образ на святкуванні Дня Співдружності, як Кейт Міддлтон знову порадувала їх чудовим образом. Вранці 12 березня вона вирушила в дитячий центр Генрі Фосетта, одягнена у романтичну блузу з бантом Gucci насиченого фіолетового відтінку і знову актуальні штани-палаццо, які візуально додали герцогині кілька додаткових сантиметрів.

Герцогиня Кетрін у блузі Gucci

Блуза з бантом – відмінний приклад того, як формальний гардероб зробити більш жіночним, але при цьому залишитися у межах офіційного стилю. Вони однаково хороші і зі строгими спідницями-олівцями, як показав Ріккардо Тіші в дебютній колекції Burberry, і навіть з мікро-шортами. Останній варіант в найкращих традиціях моди 1970-х показав Ентоні Ваккарелло, креативний директор Saint Laurent. Головне правило при виборі романтичної блузи цієї весни – це насичений відтінок і не нудний принт.

Реклама

<b>PussyBow_KateM</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.