До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Канни 2021: найстильніші гості на прем'єрі фільму "Тихий вир"

Триває 74-й Каннський кінофестиваль: режисери демонструють нові фільми, а гості вбираються у своє найефектніше вбрання на червоному хіднику. Головним кінопереглядом третього дня стала прем'єра фільму "Тихий вир" Тома Маккарті в головній ролі з Меттом Деймоном і Ебігейл Бреслін. Проте, вся увага публіки була прикута не лише до нової стрічки, а й до знаменитостей, які відвідали цю кінопрем'єру на Лазуровому березі. Зіркою вечора стала топмодель Ізабель Гулар, яка для урочистого заходу вибрала відвертий образ — чорний комбінезон Etro, розшитий лелітками, бісером і пір'ям. Модель завершила вбрання прикрасами Chopard.

Ізабель Гулар в костюмі Etro та прикрасах Chopard

Серед знаменитостей, які зібрали найбільше захоплених овацій, були Катрінель Марлон у білій мінісукні Iris Van Herpen, Джоді Тернер-Сміт у вбранні з пір'ям з колекції Gucci і Наама Прейс у сріблястому образі Valentino. У цьому році на червоному хіднику Каннського кінофестивалю сяяли й модні блогери. Так, італійка К'яра Фераньі з'явилася в жовтій сукні-бюстьє Giambattista Valli і прикрасах Bvlgari, Леоні Ханне надягла голограмну сукню з кутюрної колекції Tony Ward, а Вероніка Фераррі приміряла вбрання Pinko, туфлі Guiseppe Zanotti і прикраси Pomellato. Більше образів дивіться в нашій галереї.

<b>Канны 2021 гости</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.